Jouw website met korting!

Heb je een hondenschool? Profiteer dan nu van Kyno-korting en krijg 10% korting op al onze diensten!

Vraag een offerte aan

Loop geen klanten mis met Kyno-korting!

Heb je een onoverzichtelijke of oude website of zelfs helemaal geen website? Dan kan dit je een hoop klanten én inkomsten kosten. Om te zorgen dat jij geen klanten misloopt heeft Beekman Media nu Kyno-korting. Heb je een hondenschool, of doe je ander honden-gericht werk? Dan krijg je 10% korting op al onze website diensten.* Wij zullen ervoor zorgen dat jij je helemaal geen zorgen meer hoeft te maken over je website. Zo kunnen wij een bestaande website aanpassen of zelfs een hele nieuwe website voor je maken, compleet naar jouw wensen.

  • 10% korting op alle diensten!
  • Alles volledig naar jouw wens!
  • Snelle service!
  • Specialist in hond-gerelateerde websites!

*voor het onderhoud abonnement geldt dit voor het eerste jaar.

“Beekman Media deed niet alleen wat ik vroeg, maar dacht ook actief mee”

– Kynotrain –

Wat kan Beekman media voor jou betekenen?

Door de ruime ervaring en kennis die Beekman Media heeft in het maken en onderhouden van websites voor honden gerichte bedrijven hebben wij altijd de beste oplossing voor ieder budget, hoog en laag. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website altijd aan alle eisen voldoet. Wij maken websites die voor iedereen toegankelijk zijn, compleet uniek zijn en aan alle technische voorwaarden voldoen.

Wat voor websites maakt Beekman media?

Wij zijn experts in het uitgebreid geteste WordPress CMS. Dit systeem staat bekend om zijn veiligheid en stabiliteit. Wat dit betekent voor jou? Dat je website altijd toegankelijk is en je nooit een klant hoeft mis te lopen. Daarnaast is alles mogelijk op het WordPress CMS en kan je het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor jou realiseren. Wij maken compleet responsieve websites. Dat houdt in dat jouw website straks op elke schermgrootte mooi uit de verf komt.

Responsive Design

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan