Jouw website met korting!

Nieuwe klant bij Beekman Media? Dan kom je in aanmerking voor 5% korting!

Vraag een offerte aan

Loop geen klanten mis met Kyno-korting!

Omdat wij van mening zijn dat de eerste indruk van groot belang is, krijg je nu 5% korting op je eerste opdracht bij ons! Deze korting is toepasbaar op elke dienst die wij geven.

  • 5% korting op je eerste opdracht!
  • Alles volledig naar jouw wens!
  • Snelle service!
  • Toepasbaar op elke dienst!

*voor het onderhoud abonnement geldt dit voor het eerste jaar.

“Beekman Media deed niet alleen wat ik vroeg, maar dacht ook actief mee”

– Kynotrain –

Wat kan Beekman media voor jou betekenen?

Door de ruime ervaring en kennis die Beekman Media heeft in het maken en onderhouden van websites hebben wij altijd de beste oplossing voor ieder budget, hoog en laag. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website altijd aan alle eisen voldoet. Wij maken websites die voor iedereen toegankelijk zijn, compleet uniek zijn en aan alle technische voorwaarden voldoen.

Wat voor websites maakt Beekman media?

Wij zijn experts in het uitgebreid geteste WordPress CMS. Dit systeem staat bekend om zijn veiligheid en stabiliteit. Wat dit betekent voor jou? Dat je website altijd toegankelijk is en je nooit een klant hoeft mis te lopen. Daarnaast is alles mogelijk op het WordPress CMS en kan je het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor jou realiseren. Wij maken compleet responsieve websites. Dat houdt in dat jouw website straks op elke schermgrootte mooi uit de verf komt.

Responsive Design

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan