Diensten

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Wil je het maximale halen uit je website?

Beekman Media is gespecialiseerd in het bouwen van moderne websites, compleet afgestemd op jouw wensen. Alles wat wij maken is volledig responsive (werkend en mooi uitgelijnd op mobiel, tablet en desktop) en gericht op de ultieme klantervaring zodat jij je alleen op je bedrijf hoeft te focussen.

Naast het designen en bouwen van complete websites nemen we ook kleinere klussen aan, zoals aanpassingen doorvoeren op je huidige website, of je huidige website ombouwen tot een WordPress website. Hieronder vind je een overzicht van alle diensten die we leveren

Website bouwen

Behoefte aan een nieuwe website? Wij gaan voor jou aan de slag om een complete website te bouwen. Samen met jou bespreken we wat je wensen zijn en gaan we aan de slag om een mooi ontwerp te maken. Na jouw goedkeuring beginnen we met het bouwen van je website op het WordPress CMS. Wanneer de website af is krijg je van ons een handleiding, zodat je de website zelf gemakkelijk kan bijhouden.

Aanpassingen doorvoeren

Heb je een WordPress website en wil je deze aangepast hebben, maar kan/durf/wil je dit zelf niet? Dan kunnen wij deze aanpassingen voor je doorvoeren. Jij geeft aan wat je aangepast wilt hebben en wij gaan dit direct voor je regelen.

Wij kunnen ook aanpassingen doorvoeren in HTML websites.

Website ombouwen

Wanneer je website met een ouder systeem gebouwd is, kan het minder veilig zijn en is het vaak moeilijk aan te passen. Wij kunnen je huidige website ombouwen tot een WordPress website. Het uiterlijk van je website blijft behouden en je kan dan zelf aanpassingen doorvoeren zonder dat je voor elke verandering een expert hoeft in te huren. Wanneer de website af is krijg je van ons een handleiding, zodat je de website zelf gemakkelijk kan bijhouden.

Onderhoud

Wij zijn ook in te huren om je website maandelijks te updaten (dit bevordert de veiligheid van je website) en je content bij te houden. Voor updaten betaal je jaarlijks een vast bedrag van €30 en dan houden wij maandelijks je plugins, thema’s en WordPress installatie bij. De prijs voor het bijhouden van je content hangt af van de hoeveelheid content en de regelmaat waarop het bijgehouden moet worden.